Свържете се с нас
+359 (0) 893642999

Танспорт и логистика

Хладилен транспорт на хранителни продукти

Транспорт на хранителни продукти с температурен режим -20 до +20 градуса. Плодове, зеленчуци, меса, млечни продукти, лекарства, консерви и други. Всички транспортни средства са сертифицирани от агенцията по храните. Фирмата разполага с различни транспортни средства ( бусове, соло камиони, полуремаркета) с товароносимост от 1 до 25 тона съответно от 4 до 33 евро палета. Ние гарантираме за вашите стоки да стигнат навреме и на съответния температурен режим. Разполагаме с модерна апаратура за следене на температурата през целият път. Агрегатите на хладилните коли са снабдени с букси, които се включват на ток там където е необходимо. На автомобилите е монтирана GPS система за постоянно проследяване, а шофьорите са снабдени с техника за постоянен контакт.

Транспортни камиони

Транспорт на течни хранителни продукти с цистерни

Транспорт на течни хранителни продукти

Извършваме транспорт на течни хранителни продукти с цистерни. Сертифицирани от агенцията по храните (олио, зехтин, вино,спирт, бира, глюкози, плодови и зеленчукови пюрета и др.). Товароносимост от 24 до 27 тона.

Транспорт на насипни товари (гондоли)

Транспорт на насипни товари

Извършваме транспорт на насипни товари (гондоли). Транспортирането на насипни товари изисква специализирани камиони за да не се разпиляват. Превозваме гранули, шрот, кюспе, пелети и др.). Товароносимост 60 кубика или 26 тона.

Транспорт с бордови камиони (брезенти и щори)

Транспорт с бордови камиони

Извършваме транспорт с бордови камиони (брезенти и щори). Превозваме хранителни и нехранителни стоки с бордови камиони с брезенти или щори. На камионите е монтирана GPS система. Максимална товароносимост до 33 евро палета и 25 метрични тона.