Свържете се с нас
+359 (0) 893642999

Танспорт и логистика

Транспорт на течни хранителни продукти с цистерни

Транспорт на течни хранителни продукти с цистерни от inox. Цистерните са от последно поколение, повечето от които изработени от италианската фирма Menci. Сертифицирани от агенцията по храните. Цистерните са подходящи за транспорт на всички видове течни хранителни стоки (олио, зехтин, вино,спирт, бира, глюкози, плодови и зеленчукови пюрета, минерална вода, меласа и др.). Товароносимост 24-27 тона. След приключване на курса, всяка цистерна се измива както от вътре, така и от вън и се издава сертификат за чистота на цистерната. Цистерните са оборудвани с GPS система за проследяване, а шофьорите са снабдени с техника за постоянен контакт.

Транспортни камиони

Транспорт на хранителни продукти с температурен режим

Хладилен транспорт на хранителни продукти

Извършваме транспорт на хранителни продукти с температурен режим от -20 до +20 градуса. Плодове, зеленчуци, меса, млечни продукти, лекарства и други. Товароносимост от 1 до 25 тона.

Транспорт на насипни товари (гондоли)

Транспорт на насипни товари

Извършваме транспорт на насипни товари (гондоли). Транспортирането на насипни товари изисква специализирани камиони за да не се разпиляват. Превозваме гранули, шрот, кюспе, пелети и др.). Товароносимост 60 кубика или 26 тона.

Транспорт с бордови камиони (брезенти и щори)

Транспорт с бордови камиони

Извършваме транспорт с бордови камиони (брезенти и щори). Превозваме хранителни и нехранителни стоки с бордови камиони с брезенти или щори. На камионите е монтирана GPS система. Максимална товароносимост до 33 евро палета и 25 метрични тона.