Свържете се с нас
+359 (0) 893642999

Танспорт и логистика

Крито Комерс ЕООД

Транспорт и логистика

Фирма „Крито Комерс” ЕООД е създадена през 2003 година с адрес на регистрация гр. София ул. Цветна Градина 25. Седалище, адрес на управление и паркинг е гр. Костинброд ул. „София” 9. Основна дейност транспорт и логистика. Фирмата разполага с лиценз за вътрешен и международен транспорт. Специализирана е в транспорт на течни хранителни продукти с цистерни, хладилен транспорт , транспорт на насипни товари и превоз с бордови полуремаркета.


Ние разполагаме с транспортни средства с различен товарен капацитет-съответно 4 европалета, 6 европалета, 8 европалета, 10 европалета, 13 европалета, 16 европалета, 17 европалета, 21 европалета, 33 европалета и в зависимост от Вашия товар може да ползвате съответния автомобил.

Защо да изберете нас?

Въпросът е логичен при положение, че има толкова много транспортни фирми изпълняващи същите услуги като нашите. За да се убедите ще Ви изтъкнем няколко причини, които смятаме, че ни дават предимство: Фирмата разполага с обучени кадри в тази област, с дългогодишен опит, което спомага за качеството и надеждността на извършваната от нас услуга. Ние не пестим средства за обновяване, ремонт и поддръжка на транспортната ни техника. Знаем, че тя е от първостепенна важност за повишаване на ефикасността, качеството и надеждността при транспортиране на Вашите товари. Изграждаме доверие и партньорски взаимоотношения с нашите клиенти, като се грижим за това техният товар да пристигне невредим и навреме до крайната точка. За всички превозни средства е сключена застраховка на товара (ЧМР застраховка) и са сертифицирани от Агенцията по Храните. Знаем, че информацията за това къде се намира в момента Вашият товар е важна за Вашето спокойствие и затова на всеки автомобил е монтирана GPS система за постоянно проследяване, а шофьорите са снабдени с техника за online връзка и можем да кажем във всеки един момент, къде се намира товарът Ви. Гледаме сериозно на това да Ви информираме възможно най-бързо за Вашия товар при запитване от Ваша страна и задължително Ви известяваме при пристигне на товара. Ние разполагаме винаги с резервни превозни средства, които при необходимост могат да заменят съответното транспортно средство. Автомобилите са надеждни и са от най-висок клас Евро 4 и Евро 5.

Транспортни услуги

Транспорт на течни хранителни продукти с цистерни

Транспорт на течни хранителни продукти с цистерни. Сертифицирани от агенцията по храните(олио, зехтин, вино,спирт, бира, глюкози, плодови и зеленчукови пюрета).

Транспорт на хранителни продукти с температурен режим

Хладилен транспорт на хранителни продукти с температурен режим -20 до +20 градуса. Плодове, зеленчуци, меса, млечни продукти, лекарства и други. Сертифицирани от агенцията по храните.

Транспорт на насипни товари (гондоли)

Транспорт на насипни товари(гондоли). С товароносимост 60 кубика-26 тона(гранули, шрот, кюспе, пелети и др.).

Транспорт с бордови камиони (брезенти и щори)

Транспорт с бордови камиони (брезенти и щори). С товароносимост 33 евро палета, 25 метрични тона (хранителни и нехранителни стоки).


Транспорт на течни хранителни продукти с цистерни

Транспорт на течни хранителни продукти

Извършваме транспорт на течни хранителни продукти с цистерни. Сертифицирани от агенцията по храните (олио, зехтин, вино,спирт, бира, глюкози, плодови и зеленчукови пюрета и др.). Обем от 24 до 27 тона.

Транспорт на хранителни продукти с температурен режим

Хладилен транспорт на хранителни продукти

Извършваме транспорт на хранителни продукти с температурен режим от -20 до +20 градуса. Плодове, зеленчуци, меса, млечни продукти, лекарства и други. Товар от 1 до 25 тона.

Транспорт на насипни товари (гондоли)

Транспорт на насипни товари

Извършваме транспорт на насипни товари (гондоли). Транспортирането на насипни товари изисква специализирани камиони за да не се разпиляват. Превозваме гранули, шрот, кюспе, пелети и др.). Товар 60 кубика или 26 тона.

Транспорт с бордови камиони (брезенти и щори)

Транспорт с бордови камиони

Извършваме транспорт с бордови камиони (брезенти и щори). Превозваме хранителни и нехранителни стоки с бордови камиони с брезенти или щори. Максимална товароносимост до 33 евро палета и 25 метрични тона.