Свържете се с нас
+359 (0) 893642999

Танспорт и логистика

Транспортни услуги

Фирма „Крито Комерс” ЕООД предлага транспорт на течни хранителни продукти с цистерни, хладилен транспорт на хранителни продукти, превоз на насипни товари и транспорт на хранителни и нехранителни стоки с бордови камиони.


Транспорт на течни хранителни продукти с цистерни

Транспорт на течни хранителни продукти

Извършваме транспорт на течни хранителни продукти с цистерни. Сертифицирани от агенцията по храните (олио, зехтин, вино,спирт, бира, глюкози, плодови и зеленчукови пюрета и др.). Товароносимост от 24 до 27 тона.

Транспорт на хранителни продукти с температурен режим

Хладилен транспорт на хранителни продукти

Извършваме транспорт на хранителни продукти с температурен режим от -20 до +20 градуса. Плодове, зеленчуци, меса, млечни продукти, лекарства и други. Товароносимост от 1 до 25 тона.

Транспорт на насипни товари (гондоли)

Транспорт на насипни товари

Извършваме транспорт на насипни товари (гондоли). Транспортирането на насипни товари изисква специализирани камиони за да не се разпиляват. Превозваме гранули, шрот, кюспе, пелети и др.). Товароносимост 60 кубика или 26 тона.

Транспорт с бордови камиони (брезенти и щори)

Транспорт с бордови камиони

Извършваме транспорт с бордови камиони (брезенти и щори). Превозваме хранителни и нехранителни стоки с бордови камиони с брезенти или щори. На камионите е монтирана GPS система. Максимална товароносимост до 33 евро палета и 25 метрични тона.